ESZKÖZEINK

Tisztelt Megrendelőink, Kedves Partnereink!

A KENTER Kereskedelmi és Reklám Kft. tulajdonosai és munkatársai nevében tisztelettel és szeretettel köszöntjük Önöket!

A három évtizedes múltra visszatekintő vállalkozásunkat a rendszerváltás hajnalán alapítottuk, 1989-ben. A szombathelyi székhelyű cégünk fő profiljaként a kiállítások szervezését és kivitelezését tűztük ki. Kezdetben ehhez a tevékenységhez fejlesztettük az eszközparkunkat, ennek köszönhetően sikerült elérnünk, hogy mára több mint 10.000 m²-nyi kiállítási installációval, valamint az ezt kiegészítő különféle bútorzattal rendelkezünk.  Az ezredfordulót követően láttuk, hogy nemcsak a beltéri rendezvényekre van igény, hanem a szabadtéri rendezvények is előtérbe kerültek, így 2004 nemcsak Magyarország számára hozta meg a változást. Mi is bővítettük tevékenységeink körét, annak érdekében, hogy a kiállítások mellett különböző rendezvényeket is tudjunk magas színvonalon szervezni, illetve kivitelezni. Ennek és az azóta is tartó folyamatos fejlesztésnek köszönhetően sok ezer négyzetméter rendezvénysátorral, több száz négyzetméter színpaddal, színpadfedéssel és szinte minden rendezvénytechnikai eszközzel rendelkezünk, amely az Önök és rendezvényük sikeréhez szükséges lehet.

Vállalkozásunkkal immár elértük, hogy a pár fős partyktól elkezdve, a fogadásokon, falunapokon, városnapokon és különféle kis- és nagyvállalati rendezvényeken át a fesztiválokig az esemény komplett kivitelezését és lebonyolítását meg tudjuk valósítani saját eszközeinkkel és az elmúlt évek alatt kialakított, megbízható partneri kapcsolataink révén.

A megrendelői igények szerint bővített, megfelelően karbantartott eszközeinket saját tulajdonban lévő színvonalas raktárainkban tároljuk, saját gépjárműveinkkel fuvarozzuk és megbízható, korrekt csapatunkkal építjük. Célunk, hogy Önöket a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki. Ennek érdekében továbbra is folyamatosan fejlesztjük eszközparkunkat.

Bízunk benne, hogy a honlapunkon szereplő valamennyi eszközünk elnyeri az Önök tetszését, közülük megtalálja azokat, amire rendezvényéhez szüksége van és a jövőben, mint üzleti partnert köszönthetjük Önöket!

Az oldal megtekintéséhez kellemes időtöltést és mindent jót kívánunk Önöknek!

Tisztelettel

A KENTER Kereskedelmi és Reklám Kft. tulajdonosai